BALI HOUSE DESIGN BIAŁYSTOK

A waterfall gently tumbles into a lily pond as roughly hewn stepping stones guide one to the entrance of the house. There is a Zen-like quality about this contemporary entrance, enhanced by the pure geometry of planes and volumes. The delicate hues of pink and light grey stone walls, are subtly complemented by the white pebbles.

The living area looks out to the garden, which reveals an idyllic combination of natural elements-water, BALI HOUSE DESIGN BIAŁYSTOK stone and luxuriant green foliage. A white stone pathway, interjected by huge slabs of roughly hewn stone, leads one over a manicured lawn and round the curve of the free form swimming pool. The local green stone used for the undulating back wall complements the natural setting, and backs a dressed traditional Balinese altar.

Light filters through cotton drapes to illuminate the dining area, which is located under a glazed open verandah. The shaped ‘pie’ unit and the top of the dining table are finely worked from palm tree wood. In the foreground on the left, an oversized dried coconut leaf sculpture stands on a stone base. Dark and light tones deeply interplay to create a quality ambience. (See page 192 for credit details.)

A modern yet cosy feeling greets one in this elaborately designed bathroom, in which a combination of orange-ivory tones of the walls, floors and basins are complemented by the warm presence of teakwood.

BALI HOUSE DESIGN BIAŁYSTOK Photos

Click to Photo for Next Images of BALI HOUSE DESIGN BIAŁYSTOK


FARAT studio Joanna Matwiejuk - Architekci & Projektanci wnętrz

formativ. kasia i michał dudko - Architekci & Projektanci wnętrz

Leave a Reply