BALI HOME INTERIOR DESIGN

The ivory slabs of the walkway leads one from the entrance (see above) to the transitional living area-a tall structure with an along along thatched roof that stands out against the sharp contrast of the blue building housing the kitchen and office.

On the other side of the transitional living area, one is greeted by a clean rectangular swimming pool, BALI HOME INTERIOR DESIGN flanked by verdant rice paddies and cabanas, and framed by the family private quarters.

Funky and functional-surrounding the entire dining area on the first floor of the family quarters, these slumped glass panels are by Seiki Torige.

Housed on the long side of the L-shaped living area, the dining room has an enviable view of the surrounding pandan fields and rice paddy of the garden. The refreshing atmosphere in the dining area is subtly achieved through the playful contrast of materials, textures and colour tones. The lighter-coloured slanted posts vie for attention against the darker main frame of the roof, while the recycled-glass tabletop and tableware are elegantly matched with the dark wood of the seats, of the long wooden storage units lining the outer length, and of the rectangular cupboard at the end of the table.

BALI HOME INTERIOR DESIGN Photos

Click to Photo for Next Images of BALI HOME INTERIOR DESIGN


bali_home_interiors_image3.jpg

bali_home_interiors_image1.jpgbali_interior_design_villa.jpg

BALI HOME INTERIOR DESIGN_1.jpg

lavish-interior-design-of-house-in-bali-guest-bedroom.jpg

Interior-Design-of-Awang-Villa-Bali.jpg

BALI HOME INTERIOR DESIGN_0.jpg

Leave a Reply